over ons

ons bedrijf

Als externe partij bieden wij diverse diensten aan, waaronder machinebouw, het maken van half fabricaten en elektra werkzaamheden. Onze absolute focus ligt op het leveren van kwaliteit, eenheid in eindproducten en de garantie op leverdatum. Zo kunt u als klant volledig ontzorgd worden en zich richten op andere aspecten binnen uw eigen bedrijf.

Technisch personeel

Onze deskundige medewerkers zijn in staat om uw producten snel en efficiënt te assembleren, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en afwerking. Wij begrijpen dat de kwaliteit van het eindproduct van groot belang is voor uw bedrijf, daarom werken wij alleen met modern gereedschap. Dit stelt ons in staat om de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit te bereiken, waardoor wij producten afleveren waarop u kunt vertrouwen.

Flexibiliteit

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de assemblage van uw producten, het maken van halffabricaten of andere mechatronische werkzaamheden Helder Assembly services is uw ideale partner. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.